Tgrt Haber
Teknoloji - Teknoloji
2 saat 57 dakika önce

Google Play ve App Store'a rakip: Xbox, mobil oyun mağazasını duyurdu

Xbox, mobil oyunlar için web tabanlı bir mağaza açarak, kullanıcılara Microsoft'un kendi oyunları ve üçüncü taraf geliştiricilerin oyunlarını indirme imkanı sunacak. Mağazanın çıkış tarihi belli oldu.
Teknoloji - Teknoloji
3 saat 29 dakika önce

Korkulan oldu! 'Silahlı' robot köpekler hayatımıza giriyor

Genellikle bilim kurgu dizileri ve filmlerinde görmeye alışık olduğumuz silahlı robot köpekler artık hayatımıza girmeye başladı. ABD ordusu, keskin nişancı tüfekleriyle donatılmış robot köpekleri test etmeye başladı.
Teknoloji - Teknoloji
4 saat 6 dakika önce

Tanıtım tarihi sızdırıldı: ChatGPT, Google rakibi arama motorunu kullanıma sunuyor

Google'a rakip olacak bir arama motoru geliştiren OpenAI iddialara göre tanıtım tarihi olarak önümüzdeki haftayı belirledi.
Teknoloji - Teknoloji
5 saat 7 dakika önce

Apple hayal kırıklığına uğrattı! Sevilen özellik yeni iPad'de yok

Apple, 2024 iPad Pro modelinde OLED ekran teknolojisini sunarken Always on Display özelliğini es geçti. Peki bunun sebebi ne?
Teknoloji - Teknoloji
5 saat 44 dakika önce

İki el nakli yapılmış, vücudu reddetmişti! Çığır açan tedaviyle kurtuldu

İngiltere'de, organ nakli yapılan hastada organ reddi sorununu çözmek için çığır açan bir tedavi yöntemi kullanıldı. Hastanın kandaki plazması alındı ve semptomlar iyileşmeye başladı.
Teknoloji - Teknoloji
6 saat 28 dakika önce

TikTok deepfake'e resmen savaş açtı

TikTok, üretken yapay zeka uygulamaları ile oluşturulan videoların yüklenmesine yeni bir kural getirdi. Artık bu tür içeriklerin de yapay zekayla oluşturulduğu belirtilecek, böylece deepfake'in önüne geçilmesi amaçlanıyor.
Teknoloji - Teknoloji
7 saat 2 dakika önce

Pil ömrü arttı: El konsolu ASUS ROG Ally X duyuruldu

ASUS ROG Ally X duyuruldu. Yeni taşınabilir oyun konsolu, önceki modele göre iki kata yakın bir pil ömrüyle daha uzun oynama süresi sunmayı vaat ediyor.
Teknoloji - Teknoloji
7 saat 38 dakika önce

WhatsApp'ın rengi değişiyor

WhatsApp, kullanıcı arayüzünde yaptığı kapsamlı yenilikleri duyurdu. Yapay zekayı ön plana çıkaran ve uygulamanın tema rengini değiştiren yeni güncelleme, kademeli olarak kullanıma sunulmaya başlandı.
Teknoloji - Teknoloji
8 saat 14 dakika önce

Windows 11'e yeni kısıtlama! Kullanıcılar buna çok kızacak

Microsoft'un gelecek güncellemesinde, etkinleştirilmemiş Windows sürümlerinde Microsoft Edge kullanıcılarını özelleştirme seçeneklerinde kısıtlamaya gitme planı olduğu öğrenildi.
Teknoloji - Teknoloji
8 saat 45 dakika önce

Apple çok tartışılan iPad Pro videosu için özür diledi

Apple, yeni iPad Pro'nun tanıtımı için yayınlanan reklam videosu, kullanıcılar arasında sanata ve sanat üreticilerine saygısızlık olarak algılanınca geri adım attı.
Teknoloji - Teknoloji
15 saat 12 dakika önce

TCG Nusret Gemisi KKTC'de ziyarete açılacak

TCG Nusret Müze Gemisi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Girne Limanı'nda yarın ziyarete açılacak.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 17:01

Epic Games, 3 bin TL'lik oyun paketini ücretsiz yaptı

Epic Games, bu hafta kullanıcılara Circus Electrique ve Firestone için bir oyun paketini ücretsiz olarak sunarak toplamda 3 bin TL'den fazla değere sahip olan iki içeriği dağıttı.
 - MAM-T atışıyla tam isabet
09 Mayıs 2024 - 16:24

AKSUNGUR SİHA fırtınası! MAM-T atışıyla tam isabet

Türkiye’nin düşmanlarına gözdağı veren DENİZKURDU-II 2024 Tatbikatı'nda AKSUNGUR SİHA'dan MAM-T atışı yapıldı, hedefe tam isabet etti.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 16:07

WhatsApp'ta sesli arama yapanlar dikkat! Yeni özellik devreye alındı

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, arama özelliğini kullananlar için faydalı bir yenilik getiriyor. Yeni özellik sayesinde artık bir aramayı sessize almak ve sonlandırmak çok daha kolay olacak.
 - Eski NASA çalışanı açıkladı
09 Mayıs 2024 - 15:32

Eski NASA çalışanı, uzaylıların var olabileceği gezegenleri açıkladı

Uzaylıların veya dünya dışı varlıkların varlığına dair herhangi bir kanıt bulunamadı. Bilim dünyası, evrende yalnız olup olmadığımızı araştırmaya devam ederken eski NASA çalışanı, uzaylıların var olma ihtimali yüksek üç gezegeni açıkladı.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 14:39

'Beyin çipi' arızalandı: Neuralink'e büyük şok

Neuralink'in insan beynini bilgisayarlara bağlayan cihazı, takıldığı hastada bazı elektrot bağlantılarının dokudan ayrılmaya başlamasıyla performansında düşüş yaşadı ve şirket, cihazın çıkarılma olasılığını değerlendiriyor.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 13:57

Google telefonlara yeni özelliği yayınladı: Artık kapalı olsa bile tespit edilebilecek

Google, Find My Device (Cihazımı Bul) özelliğini güncelleyerek artık telefonunuzun kapalı veya şarjı bitmiş olsa bile konumunu bulmanıza olanak sağlıyor. Peki bu özellik nasıl kullanılacak?
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 13:29

Samsung çalışmalara başladı: Android 15 tabanlı One UI 7 resmen geliyor

Android 15 (One UI 7) güncellemesi için sabırsızlıkla bekleyen Samsung kullanıcılarına müjdeli haber geldi. Galaxy S24 kullanıcıları yakında yeni sürümü test edebilecek.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 12:46

OpenAI, deepfake görüntüleri ifşa eden yeni aracını duyurdu

OpenAI, dijital ortamdaki içeriklerin kaynağının netleştirilmesinin önemini vurgulayarak, görüntüden metin üretme uygulamalarının tespit edilmesine yardımcı olacak bir araç geliştirdi.
Teknoloji - Teknoloji
09 Mayıs 2024 - 12:03

Tepkiler çığ gibi! Apple'ın iPad Pro videosu ortalığı karıştırdı

Apple, yeni iPad Pro'yu tanıtmak için yayınladığı "Crush" filmiyle, cihazın çok yönlü yeteneklerini vurgulamak isterken, organik enstrümanları ezerek eleştiri topladı ve kullanıcılar, reklamın gereksiz ve saygısız olduğunu belirterek Apple'a tepki gösterdi.
Sona Git