Tgrt Haber
15 Ocak 2022 17:14

Yol verme kavgasında silahını çekti kabzasıyla saldırdı

Pendik'te iki kişi yol verme kavgası nedeniyle sokak ortasında birbirine girdi. Kavgaya karışanlardan biri eline aldığı silahın kabzasıyla diğerinin kafasına vururken, diğer şahıs ise yerden aldığı beton parçasıyla saldırmaya çalıştı. Kavga anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yol verme kavgasında silahını çekti kabzasıyla saldırdı
Pendik,Silah,Kavga

Pendik’te sokak üzerinde otomobiliyle karşı karşıya gelen iki sürücü arasında yol verme konusunda anlaşamayınca tartışma çıktı. Tarafların gerilmesi üzerine tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı.

SİLAH KABZASI, BETON BLOK: KAVGA ANI KAMERADA

Araçlarından inen şahıslar sokak ortasında birbirine girdi. Şahıslardan biri eline aldığı silahın kabzası ile karşısındakinin kafasına vurdu. Diğer şahıs ise yerden aldığı blok beton ile karşısındakine saldırmaya çalıştı. Kavgaya tanık olan çevredeki vatandaşlar, tarafları ayırmak için çaba sarf etti. Taraflar, çevredekilerin de çabasıyla kavgayı sonlandırarak olay yerinden ayrıldı.

Yol verme nedeniyle tartışan iki kişinin birbirlerine silahla ve blok beton ile saldırdığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...