Tgrt Haber
16 Eylül 2021 13:18

Yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldular

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde hasar gören bir binanın yıkımı esnasında yakında bulunan vatandaşlar, moloz yığınının altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldular
kastamonu,bozkurt,sel felakti,çöken bina,yıkım

Kastamonu'da Ezine Çayı'nın taşması sonucu meydana gelen sel felaketinde hasar gören binaların yıkım işlemlerine devam ediliyor. Bu işlemler kapsamında yıkım çalışmasına başlanan bir binanın yakınında durarak o anlara tanık olmak isteyen vatandaşlar, bir anda çöken binanın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kastamonu’da 11 Ağustos’ta Ezine Çayı’nın taşması sonucu meydana gelen sel, can kayıplarının yanı sıra çok sayıda ev ve iş yerinin zarar görmesine neden oldu. Sel felaketinin yaşandığı bölgede bir yandan yaralar sarılmaya çalışılırken bir yandan da hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

Sel felaketinin yaşandığı Bozkurt’ta dere yatağı içerisinde kaldığı gerekçesiyle Ezine Çayı kenarındaki binaların yıkımına devam ediliyor. Yıkma işlemi sırasında aniden çöken bir apartmanın yanında bekleyen kişiler, son anda kaçarak enkazın altında kalmaktan kurtuldular. Vatandaşların kaçış anı ile binanın aniden yıkılması çevrede bulunan bir şahsın cep telefonuna anbean yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...