Tgrt Haber
17 Ağustos 2021 09:41

Evlenmek istediği 16 yaşındaki kuzenini silahla vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun’da 41 yaşındaki bir şahıs evlenmek istediği 16 yaşındaki kuzeni ve kuzeninin annesine dehşeti yaşattı. Genç kız ve annesi eve zorla giren kuzeni tarafından silahla vuruldu. Anne olay yerinde öldü, başından vurulan genç kız ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaçan şahıs ise yakalanarak gözaltına alındı

Evlenmek istediği 16 yaşındaki kuzenini silahla vurdu: 1 ölü, 1 yaralı
samsun,,cinayet,,ölüm,

Samsun’da 41 yaşındaki bir kişi evlenmek istediği 16 yaşındaki kuzenini ve yengesini silahla vurdu. Olayda yenge öldü, kız ise ağır yaralandı.

YENGESİNİ ÖLDÜRDÜ, KUZENİNİ BAŞINDAN YARALADI

Olay Terme ilçesine bağlı Emiryusuf Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre; 41 yaşındaki Erkan A. 16 yaşındaki kuzeniyle evlenmek istiyordu. Kuzeniyle aynı mahallede oturan Erkan A. kuzeninin evine gitti. Eve zorla giren şahıs yanında getirdiği silahla yengesi kuzeni E.A. ve yengesi Hacer A.’yı vurdu. Hacer A. olay yerinde hayatını kaybederken başından vurulan genç kız ise ağır yaralandı. Yengesini öldüren ve kuzenini yaralayan Erkan A. olay yerinden kaçtı.

Evlenmek istediği 16 yaşındaki kuzenini silahla vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 acil servise bildirdi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan genç kızı Ondokuz Mayıs Üniversitesine kaldırdı. İlk müdahalesinin ardından 16 yaşındaki genç kız Ondokuz Mayıs Üniversitesi hastanesine sevk edildi.

Jandarma bölgeyi abluka altına aldı ve kaçan şüpheliyi evinde yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler olayın yaşandığı evdeki incelmelerini bitirdikten Hacer A.’nın cenazesi morga kaldırıldı.

Evlenmek istediği 16 yaşındaki kuzenini silahla vurdu: 1 ölü, 1 yaralıEvlenmek istediği 16 yaşındaki kuzenini silahla vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...