Tgrt Haber
30 Haziran 2021 09:56

Sarıyer'de vahşet: Yavru köpeği zehirli ok ile vurdu

Sarıyer’de kimliği belirsiz bir kişi, mama vererek yanına çağırdığı yavru köpeği lazer ışıklı zehirli ok ile vurdu. Köpek ölürken, adamın köpeği mama ile yanına çağırdığı ve zehirli ok attığı o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Sahibi köpeğini zehirleyen şahsın yakalanmasına yardımcı olana 15 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Sarıyer'de vahşet: Yavru köpeği zehirli ok ile vurdu
hayvan,sarıyer,istanbul,ölüm

İstanbul'da bir şahıs sahipli köpeği zehirli okla vurarak öldürdü. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen köpeğin sahibi o şahsı bulanan 15 bin lira ödül sözü verdi.

20 SANİYEDE ÖLDÜ

Kan donduran olay Sarıyer’de yaşandı. Gece saatlerinde Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi’ne gelen bir şahıs Volkan Tanju'nun iş yerinde beslediği yavru köpeğin yanına yaklaştı. Önce mamayla kandırıp oyaladı. Ardından çantasından çıkardığı zehir sürülmüş oku köpeğe fırlattı. 8 aylık köpek 20 saniye içinde öldü.

“ÖLDÜRMEK İÇİN GELMİŞ”

Sabah iş yerine gelen Volkan Tanju köpeğinin önce araba çarpması sonucu telef olduğunu zannetti. Çevredeki güvenlik kameralarını izledikten sonra şaşkına dönen Tanju, şunları söyledi: Çarptığı yerdeki arkadaşlarla görüştük. Video kameralarını izledik aracın çarpmadığını gördük. Biri tarafından zehirli okla vurularak öldürülmüş. Tam teşekküllü biri geliyor. Sanki oraya hayvanları öldürmek için gelmiş yem atıyor. Hayvanlarını durduruyor ve zehirli okla boynundan vurarak öldürüyor. Köpeğim 20 saniye içinde ölüyor.

KÖPEĞİ ÖLDÜRENİ BULANA 15 BİN TL ÖDÜL

Volkan Tanju, “Yakalanmasında yardımcı olan herkese önce minnetimizi, sonra 15 bin lira ödülü söz veriyorum” diyerek şahsın yakalanması için ödül koydu.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...