Tgrt Haber
25 Aralık 2021 23:59

Yaşlı çift evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Rize'de akrabaları ulaşmadığı yaşlı çift için polise ihbarda bulundu. Çiftin evine giden polis ekipleri çilingir yardımıyla içeri girdi. Hareketsiz halde bulunan çiftin tabancayla vurulduğu belirlendi. Ekipler yaptıkları ilk incelemede Adem Özdemir’in eşini öldürdükten sonra intihar ettiğini değerlendirmesinde bulundu.

Yaşlı çift evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Rize,,cinayet,,intihar,

Rize'de Adem ve eşi Nebahat Özdemir'den haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. Apartmanın 6. katındaki daireye çıkan polis, kapısı çilingirle açılan evin salonunda Özdemir çiftini hareketsiz buldu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, çiftin tabancayla vurulduğu ve olayın üzerinden birkaç gün geçtiği belirlendi. Bulgulara göre, Adem Özdemir'in eşini öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğinin değerlendirildiği öğrenildi. Öte yandan, mutfakta ocakta bulunan tencerenin de yandığı ve şans eseri yangın çıkmadığı belirtildi.

HAREKETSİZ HALDE BULUNDULAR

Akşam saatlerinde merkeze bağlı Camiönü Mahallesinde bir apartmanın 6. katında oturan 68 yaşındaki Adem Özdemir ve 57 yaşındaki eşi Nebahat Özdemir’den haber alamayan yakınları polise bildirdi. Oturdukları daireye çıkarak çilingir ile kapıyı açan güvenlik güçleri, çifti evinin oturma odasında hareketsiz bir şekilde olduğunu gördü.

Yaşlı çift evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Nebahat Özdemir

TABANCAYLA VURULDUKLARI TESPİT EDİLDİ

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede öldükleri anlaşılan çiftin tabanca ile vurulduğu tespit edildi. Yapılan incelmelerde ele geçirilen bulgulara göre Adem Özdemir’in eşi Nebahat Özdemir’i öldürdükten sonra intihar ettiğinin düşünüldüğü öğrenildi.

Çiftin cenazeleri olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Rize Adli Tıp Kurumu Şube Müdürlüğüne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...