Tgrt Haber
25 Temmuz 2021 17:25

Vatandaşların insan zinciriyle sudan çıkardığı gençler kurtarılamadı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Atatürk Barajı göletinde akıntıya kapılan ve vatandaşların yoğun çabaları ile sudan çıkartılan 2 genç, kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Vatandaşların insan zinciriyle sudan çıkardığı gençler kurtarılamadı
Şanlıurfa,,boğulma

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde serinlemek için girdikleri Atatürk Baraj Göleti'nde akıntıya kapılan 2 kişi çevredeki vatandaşlar tarafından insan zinciri oluşturularak kurtarıldı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesine kaldırılan gençler yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

İNSAN ZİNCİRİYLE SUDAN ÇIKARILDILAR

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı Yaslıca kırsal Mahallesi yakınlarında iddiaya göre serinlemek için Atatürk Barajı göletine giren Ömer Faruk Zamu (19) ve İbrahim Erenbuğ (16) akıntıya kapılarak suya gömüldü. Yakınlarının bağrışmalarını duyanlar, suya atlayıp gençleri bulmak için zamanla yarıştı. Kısa sürede bulunan gençler, insan zinciri oluşturularak sudan çıkartıldı.

Vatandaşların insan zinciriyle sudan çıkardığı gençler kurtarılamadı

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesine kaldırılan gençler, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Cesetler otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...