Tgrt Haber
16 Eylül 2021 12:05

Valelerin yer kavgasında kan aktı

Beşiktaş’ta iki ünlü restoranın valeleri arasında yer nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgada silahlar konuşurken 2 kişi yaralandı.

Valelerin yer kavgasında kan aktı
Beşiktaş,vale,kavga

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde meydana gelen olayda semtteki ünlü iki balık restoranının valeleri arasında yer nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve taraflar birbirine saldırdı. Ortalığın karıştığı kavgada 2 kişi tabancanın ateşlenmesi ve bıçak kullanması sonucunda yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken yaşanan dehşet anları kameralara saniye saniye yansıdı. 

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri havaya ateş açarak tarafları dağıttı. Yapılan çalışmalar sonucunda havaya ateş açtığı ve bıçakla olaya karıştıkları tespit edilen şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelileri, emniyette işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden R.Ç. ve T.T. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, K.A. ve E.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araçlarında çok sayıda fişek ele geçirilen Ş.Ş. ve Ü.A. ise adli işlem yapılmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...