Tgrt Haber
08 Kasım 2021 13:10

Uyardığı yolcunun bıçakladığı otobüs şoförünün hayatını ruhsatı kurtardı

Kağıthane'de İETT otobüsü şoförü Özer Güleryüz, usulsüz kart kullanan bir yolculuyu uyarınca bıçaklandı. Cebinde taşıdığı ruhsatı sayesinde ölümden dönen Güleryüz'ün bıçaklanma anı ise saniye saniye kaydedildi.

Uyardığı yolcunun bıçakladığı otobüs şoförünün hayatını ruhsatı kurtardı
iett otobüsü,,otobüs şoförü,,kağıthane,,bıçaklı saldırı,,ruhsat,

Kağıthane'de İETT otobüsü şoförünün yolcuyu uyarısı kanlı bitti. Usulsüz kart kullanan yolcuyu uyardıktan sonra aralarıdna çıkan tartışmada bıçaklı saldırıya uğrayan şoför Özer Güleryüz, cebinde taşıdığı ruhsat sayesinde ölümden döndü.

Edinilen bilgilere göre Kağıthane Şirintepe'de dün meydana gelen olayda, 27 T sefer numaralı Şirintepe - Şişli seferini yapan otobüs şoförü Özer Güleryüz, bir yolcunun başkasına ait istanbulkartı kullandığını fark etti. Yolcuyu uyaran şoför, kendi kartını kullanması gerektiğini söyledi. Ancak elindeki kartlardan birini basan yolcu, şoförün arkasındaki koltuğa oturdu.

ARAÇ İÇİ KAMERALARINA YANSIDI

Son durağa yaklaştıkça araçtaki yolcular birer birer inerken son durakta inmek için hareketlenen kişi ise, şoförün yanına gelerek tartışmaya başladı. Elindeki bıçakla şoföre saldıran zanlı, araç içi kameralarına da yansıdı.

Şoförü ani bir hareketle bıçaklayan şahıs, daha sonra açık olan kapıdan kaçarak uzaklaştı. Şoför Güleryüz, bıçak darbesinin cebinde taşıdığı ruhsata denk gelmesiyle ölümden döndü.

Karakola giden şoför, saldırgandan şikayetçi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...