Tgrt Haber
21 Temmuz 2023 18:09 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 18:21

Ünlüler, Bahçeköy Plus’ın arsa ve Tiny House lansmanına akın etti

Bahçeköy Plus projesi, ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirilen lansman partisiyle doğa ile iç içe bir yaz şenliği havasında düzenlendi. Özge Ulusoy ve Sema Aydemir’in katıldığı Bahçeköy Plus projesi, ailelerin kendi bahçelerinde istedikleri ürünleri yetiştirebilecekleri bir Tiny House köyüdür. Bu yaşam köyü projesi, hafta sonlarının en güzel anılarını tiny house yaşamıyla çıkarmayı hedeflemektedir. Kocaeli/İzmit'te bulunan Bahçeköy Plus projesi, aileleri doğa içinde yaşamaya davet etmektedir.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Ünlüler, Bahçeköy Plus’ın arsa ve Tiny House lansmanına akın etti
Bahçeköy Plus,Atlas Gayrimenkul,Tiny House

Bahçeköy Plus içinde bulunan bisiklet ve yürüyüş parkurları, barbekü alanları, yoga ve meditasyon alanlarıyla birlikte derin bir nefes alabileceğiniz, şehrin gürültüsünden uzaklaşabileceğiniz bir yaşam köyüdür. Beyaz Group İnşaat  ve Atlas Gayrimenkul ünlü isimler ve basın mensuplarıyla birlikte proje alanında sunumlar gerçekleştirdi.

Beyaz Group yönetim kurulu başkanı Cihan Aslan Özkan ve Özge Ulusoy, proje alanında örnek tiny house'ları ve bahçeleri gezerek deprem ve pandemi sonrası doğa içinde minimal bir yaşamın değerine dikkat çekti. Atlas Gayrimenkul Sahibi Hüseyin Ergüner ise Sema Aydemir ile birlikte projenin arsasında fidan dikimi gerçekleştirdi ve herkesi doğaya dönüşe ve yeşil alanlarımızın korunmasına davet etti.  

Ünlüler, Bahçeköy Plus’ın arsa ve Tiny House lansmanına akın etti

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...