Tgrt Haber
06 Nisan 2022 09:55 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 10:02

İstanbul’da umuda yolculuk başlamadan bitti: 37 göçmen bavullarıyla yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda ihbar üzerine ekipler tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, yurtdışına kaçmak üzere olan Nepal uyruklu 37 düzensiz göçmeni bavullarıyla birlikte yakaladı. Ekiplerin baskın anları kameralara saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da umuda yolculuk başlamadan bitti: 37 göçmen bavullarıyla yakalandı

İstanbul Beyoğlu'nda Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri ,Kalyoncu Kulluğu Mahallesi’ndeki bir evde çok sayıda yabancı uyruklu kişi olduğuna dair ihbar aldı.İhbar üzerine olay yerine geçen polis ekipleri, dışarıdan yaptığı incelemede içeride yabancı uyrukulu kişiler olduğunu belirledi

EKİPLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Bunun üzerine hazırlıklarını tamamlayan Beyoğlu polisi, eve baskın düzenledi. Umuda yolculuk başlamadan bitti Baskında içeriye giren polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

37 GÖÇMEN BAVULLARIYLA YAKALANDI

Evin çeşitli odalarında Nepal uyruklu toplam 37 düzensiz göçmen yakalayan Beyoğlu polisi, şahısların bavullarını da hazırladıklarını ve gece saatlerinde yola yurtdışına çıkmak için harekete geçeceklerini tespit etti. Baskın sonrası gözaltına alınan düzensiz göçmenler, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Daha sonra emniyete götürülen göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

İstanbul’da umuda yolculuk başlamadan bitti: 37 göçmen bavullarıyla yakalandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...