Tgrt Haber
22 Kasım 2021 16:08

Diyarbakır'da feci ölüm: Hırsızlık yapmaya girdiği trafoda feci şekilde öldü

Diyarbakır'da bir şahıs hırsızlık için girdiği trafoda yanarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da feci ölüm: Hırsızlık yapmaya girdiği trafoda feci şekilde öldü
Trafo,Diyarbakır

Diyarbakır'da sabah saatlerinde bir kişi elektrik trafosuna hırsızlık yapmak için girdi. İçerdeki elektrik hatlarına temas eden hırsız, büyük bir patlamayla feçi şekilde yanarak hayatını kaybetti. 

"UYUŞTURUCUNUN ETKİSİYLE HIRSIZLIK YAPMAK İSTEDİ"

Şahsın kimliği belli olmazken, olay bölgesinden bulunan başka bir şahsın ise hayatını kaybeden kişinin adının 'Hınko' olarak bildiğini söyledi. Şahıs, birlikte uyuşturucu kullandıktan sonra 'Hınko'nun trafoya hırsızlık yapmak için girdiği, kendisinin ise korkutuğu için içeri girmediğini belirtti.

Patlamayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrası şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatılırken, ölen şahsın kimliğinin araştırılması ve otopsisi yapılmak üzere cesedi adli tıpa gönderildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...