Tgrt Haber
16 Kasım 2021 10:34

Kızlarına gözleri önünde araba çarpan aile sinir krizi geçirdi

İstanbul Sultanbeyli psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 21 yaşındaki genç kız, aniden yola atladı o sırada geçen bir otomobilin hızla çarpması sonucu ağır yaralanan kız hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bulunan anne ve babası kızlarının o halini görünce sinir krizi geçirdi.

Kızlarına gözleri önünde araba çarpan aile sinir krizi geçirdi
TEM,,Kaza,,İstanbul,

İstanbul Sultanbeyli’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Ayşe Erdoğan isimli genç kız, ailesiyle birlikte çıktığı evden sonra TEM otoyoluna doğru koşmaya başladı.

Bariyerlerin üstünden atlayan kız, trafiğin en yoğun olduğu sırada kendini yola attı o sırada seyir halinde olan bir sürücünün çarpmasıyla metrelerce savruldu. Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde kalan kız ağır yaralandı.
Araç sürücüsü kaçtı

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri başka bir kaza meydana gelmemesi için otoyolda önlem alırken sağlık ekipleri genç kıza müdahale etti. Polis ekipleri tarafından olaya ilişkin çalışma başlatılırken 21 yaşındaki genç kıza çarptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştığı iddia edilen sürücü ise aranıyor. Sağlık ekipleri ise kazada ağır yaralanan genç kızı Pendik'te bulunan bir özel hastaneye kaldırdı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen genç kızın anne ve babası, kızını kanlar içerisinde yerde gördükten sonra sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...