Tgrt Haber
15 Ocak 2022 11:48

Tantunicide skandal görüntüler: Artıkları müşterilere yedirmek için toplattı

‘Süt banyosu’, ‘dönerle dans’, ‘hamurla top oyunu’ rezaletlerinden sonra bir skandal daha çıktı. İstanbul Kadıköy’de bir tantunicide akıl almaz görüntüler ortaya çıktı. Çöpe dökülen biberleri toplayıp tekrar müşteriye sundular. Çalışanlara tek tek biberleri ayıklatan işletme sahibinin çalışanları ‘israf oluyor’ diyerek azarlayıp ‘Tekrar yıkatacağız. Niye çöpe atalım?'' diye ikazda bulunması dikkat çekti. Gıda ve Tarım İlçe Müdürlüğü, görüntüler sonrası inceleme başlattı.

Tantunicide skandal görüntüler: Artıkları müşterilere yedirmek için toplattı
istanbul,,kadköy,,tantunici,,biber,

‘Süt banyosu’, ‘dönerle dans’, ‘hamurla top oyunu’ rezaletlerinden sonra bir skandal daha çıktı. İstanbul Kadıköy’de her gün yüzlerce kişinin yemek yediği bir tantunicide akıl almaz görüntüler ortaya çıktı. İşletme sahibi müşteriye sunulduktan sonra çöpe atılan biberleri tekrar yenilmek üzere çöpten tekrar toplattı. Çalışanların tek tek biberleri ayıkladığı sırada işletme sahibinin ''İsraf oluyor, bunlar ısırılmamış bile, tekrar yıkatacağız. Niye çöpe atalım?'' diye ikazda bulunması dikkat çekti. Görüntüler sonrası Gıda ve Tarım İlçe Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

ÇÖPE ATILAN BİBERLERİ AYIKLADI

Görüntülerde işletme sahibinin çalışanları hem azarladığı hem de çöpteki biberleri tek tek ayıkladığı görülüyor. Ayrıca görüntülerde işletme sahibinin “Müşteri tabağına elini bile sürmüyor, ısırmıyor, niye çöpe atalım? Yıkayıp koyacağız'' dediği görülüyor.

PERSONELİN İZİNLERİNİ İPTAL ETTİ

Personeli azarlayıp haftalık izinlerini iptal eden işletmeci çalışanlara “''Burayı kendi yeriniz gibi görmediğiniz müddetçe ensenizdeyim. Haftalık izinlerinizi de iptal ediyorum'' şeklinde seslendiği de çekilen görüntülerde duyuluyor.

İNCELEME BAŞLATILDI

Gıda ve Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri ürünlerden numune toplarken zabıta ekipleri de gelen şikayetlerin ardından olayla ilgili inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...