Tgrt Haber

Süleyman Soylu'nun annesi vefat etti

13 Mart 2021 11:08
Süleyman Soylu'nun annesi vefat etti
Süleyman Soylu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesinin vefat ettiğini bildirdi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Soylu'nun annesi Servet Soylu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Süleyman Soylu'nun annesi vefat etti

BAKAN ELVAN'DAN SÜLEYMAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI
Bakan Elvan, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

MURAT KURUM'DAN SÜLEYMAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI
Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Rahmeti Rahman'a kavuşan muhterem annelerine Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Bakanımıza ve değerli ailesine Rabbim sabır versin" dedi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN SÜLEYMAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI
İletişim Başkanı Altun, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Servet teyzemize Allah’tan rahmet, başta sayın bakanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

ALİ YERLİKAYA'DAN SÜLEYMAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun muhterem anneleri Servet teyzemizin hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

BAKAN ZİYA SELÇUK'TAN SÜLEYMAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI

Bakan Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, merhumeye Allah'tan rahmet, Soylu ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'TAN SÜLEYMAN SOYLU'YA BAŞSAĞLIĞI

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciün. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Rahmet-i Rahman'a kavuşan kıymetli annesi Servet Soylu'ya Cenabıhak'tan rahmet, Sayın Bakan'ımıza, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun." paylaşımında bulundu.

Eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Soylu'ya taziyelerini iletti.

 

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç da Süleyman Soylu'ya başsağlığı ve sabır diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...