Tgrt Haber
06 Ekim 2021 12:21

Spor salonu sahibinin kıskançlığı gurbetçi vatandaşın sonu oldu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde evinde gurbetçi iş adamı Cahit Tatlı'nı bıçaklanarak öldürüldü. Cinayete karıştıkları belirlenen 3 kişi gözaltına alındı. Cinayet zanlısının, sahibi olduğu salonda çalışan pilates eğitmeni kadınla sevgili olan Tatlı'yı, ayrılması yönündeki uyarıları dinlemediği için öldürdüğü ortaya çıktı.

Spor salonu sahibinin kıskançlığı gurbetçi vatandaşın sonu oldu
Kocaeli,,Başiskele,,pilates,,cinayet,,gurbetçi,

2 Ekim Cuma gecesi Başiskele Servetiye Mahallesi Soğuksu mevki'inde 49 yaşındaki gurbetçi iş adamı Cahit Tatlı, evinde tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Tatlı, kanlar içinde yerde kalırken, saldırgan ise Tatlı’ya ait lüks cipi de çalarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Tatlı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından inceleme başlatan Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tatlı’nın cipini Kocaeli Fuarı arkasında bulunan tenis kortları mevki'inde terk edilmiş halde buldu.

GURBETÇİ İŞ ADAMINI ÖLDÜRDÜ

Araştırmayı derinleştiren jandarma ekipleri, Tatlı’nın evindeki güvenlik kameralarını inceleyerek eve son gelen kişilerin Ceren İ., yabancı uyruklu Fırat S. ve A.İ.Ç. olduğunu, Tatlı’nın spor yapmak için gittiği salonda tanışarak sevgili olduğu pilates eğitmeni Ceren İ.’nin yabancı uyruklu patronu Fırat S. tarafından bıçaklandığı belirlendi.

Spor salonu sahibinin kıskançlığı gurbetçi vatandaşın sonu oldu

(Cahit Tatlı)

Tespit üzerine harekete geçen ekipler, cinayet şüphesi Fırat S.’yi İzmit Karabaş Mahallesi İkizli Çeşme mevkiinde yakalayarak gözaltına alırken, olayla ilgilisi olduğu belirlen Ceren İ. ve A.İ.Ç’de daha sonra gözaltına alındı. İfadeleri için Jandarma'ya götürülen 3 şüphelinden Fırat S. ise suçunu itiraf etti.

10 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Jandarma’da yapılan incelemede Tatlı ile sevgili olan Ceren İ.’nin yabancı uyruklu patronu Fırat S.’nin olayı öğrenince Tatlı’nın evine giderek Ceren İ.’den ayrılmasını söylediği, konuşmadan sonra alacağını bahane eden Fırat S.’nin Ceren İ. ve arkadaşı A.İ.Ç.’ye kendisin Yuvacık’a bırakmalarını istediği, A.İ.Ç.’ye ait araçla Ceren İ.’nin dönmesinin ardından ise Tatlı’nın evine giden Fırat S.’nin etrafı kontrol ettikten sonra kapısını çaldığı Tatlı’yı 10 bıçak darbesiyle bıçakladığı belirlendi.

TANINMAMAK İÇİN TIRAŞ OLDU

Cinayetin ardından ise Fırat S.’nin, Tatlı'ya ait lüks cipi de çalarak olay yerinden kaçtığı, kanlı elbiselerini ormanlık alana attıktan sonra bir berbere giderek tanınmamak için saçını ve sakallarını kestirdiği, cinayetten önce ise 180 TL’ye bıçak satın aldığı, cinayetin ardından ise bıçak ve Tatlı’ya ait cipin anahtarını İzmit sahilinde denize attığı tespit edildi. Denize atılan bıçak ve araç anahtarı dalgıçlar tarafından çıkartılırken, jandarmada işlemleri tamamlanan 3 şahıs, sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...