Tgrt Haber
21 Ocak 2022 15:01

Son dakika| Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı: 1 hafta sürecek

Son dakika haberi: Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova’da bugünden başlayarak yeni bir yağışlı ve soğuk havanın etkisine girecek. Soğuk hava dalgası Pazar (23.01.2022) günü şiddetini artırarak, önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor.

Son dakika| Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı: 1 hafta sürecek
Meteoroloji,kar,yağış,hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son bilgilere göre, Soğuk hava dalgası Pazar günü şiddetini artırarak, önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olacak. Yapılan uyarıların ardından Edirne'den giriş yapan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

YOĞUN KAR UYARISI: 1 HAFTA SÜRECEK

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova’da bugünden başlayarak yeni bir yağışlı ve soğuk havanın etkisine girmesine bağlı olarak, soğuk hava dalgasının Pazar (23.01.2022) günü şiddetini artırarak, önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi

Son dakika| Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı: 1 hafta sürecek

KAR EDİRNE'DEN GİRİŞ YAPTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava tahminlerine göre, bugün itibariyle Marmara bölgesi başta olmak üzere yurdun batı kesimleri kar yağışına teslim olacak. Edirne'nin Lalapaşa ilçesinin Bulgaristan'a sınır köylerinde sabah saatlerinde başlayan sağanak, yerini kar yağışına bıraktı.

Son dakika| Meteoroloji'den yoğun kar uyarısı: 1 hafta sürecek

HER YER BEYAZA BÜRÜNDÜ

Etkili olan kar yağışıyla birlikte her yer beyaza büründü. Lalapaşa ilçesinde bulunan Balkanlara açılan sınır kapısı Hamzabeyli yolunda da kar yağışı etkili oluyor.

Hamzabeyli Sınır Kapısı yolunun trafiğe kapanmaması için karayolları ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Kar yağışının etkisini artırarak devam edeceği tahmin ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...