Tgrt Haber
06 Aralık 2019 17:52

Sokak ortasında cinayet

Batman’da bir şahıs, sokakta arkasından yaklaştığı kişiyi kurşun yağdırarak öldürdü. Olay sonrası kaçan zanlı, polis tarafından yakalandı.

Sokak ortasında cinayet
cinayet,,batman,

Saat 16.00 sularında Bahçelievler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde, M.B. önünde yürüyen Rıfat Bilici'nin başına silahla 5 el ateş etti.

Doktor müdahalesi yeterli olmadı

M.B. olay yerinden kaçarken, bu sırada bölgeden geçen bir doktor kanlar içinde yere yığılan Rıfat Bilici'ye müdahale etti. Doktorun tüm müdahalesine rağmen Bilici kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cenazesi otopsiye gönderilecek

Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden Rıfat Bilici'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçan zanlı kısa sürede yakalandı

Kaçan zanlı, güvenlik güçlerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...