Tgrt Haber
25 Ocak 2022 15:08

Rize’de gülümseten olay: Kardan adama kamyonet arkasında şehir turu

Rize'de yaşayan İsmail Peçe ve ailesi, kar yağışını eğlenceye çevirdi. Yaptığı kardan adama şehir turu attıran aile, sosyal medyanın gündemine düştü ve yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Rize’de gülümseten olay: Kardan adama kamyonet arkasında şehir turu
kardan adam,Rize,Rize kar,İrfan Peçe

 Son birkaç gündür yoğun olarak yağan kar, ülke genelini felç etmiş durumda. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı şehirlere giriş çıkışlar kapatılırken, bazı şehirdeki vatandaşlar ise yağan karı fırsat bilerek eğleneceye çevirdi.

Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Başköy’de yaşayan İrfan Peçe ve ailesi, eğlenme amacıyla kardan adam yaptı. Daha ilginci ise bu aile, yaptığı kardan adamı kamyonetin arkasına koyarak şehir turu attırdı.

KARDAN ADAMI GEZDİRDİLER

Rize’nin merkezinde bulunan evleri için yola çıkan aile, evlerine giderken kardan adamı da unutmadı. Peçe, kardan adama Rize merkezde şehir turu attırdı. Bu olaya tanık olan vatandaşlar ise telefonlarına sarıldı. Kardan adamı kamyonet arkasında gezdiren Peçe, yaptığı bu davranış ile yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Rize’de gülümseten olay: Kardan adama kamyonet arkasında şehir turu

Rize’de gülümseten olay: Kardan adama kamyonet arkasında şehir turu

Konuyla ilgili olarak ise Peçe;   ‘’Rize merkezdeki evimize gelirken kardan adam yapalım dedik. Merkezde kar yoktu.  Kardan adamı arabanın kasasında yaptık. Biraz eğlenceli oldu. Gelirken şehir turu attık. Milletin ilgisini çekti. İnsanlar fotoğraf çektirdi. Yolda giderken çekenler oldu. Karadeniz'den her zaman ilginç şeyler çıkıyor. Bu da onlardan bir tanesi. Köyden burası 25 kilometre. Gelirken hiç bozulmadı. Akşam biraz yağmur yağdı. Biraz eridi. Kardan adam köyde soğuktan üşüdü biz de onu il merkezine getirdik" ifadelerine yer verdi. Peçe’nin bu davranışı ise sosyal medyada gündem oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...