Tgrt Haber
29 Aralık 2021 09:22

Polisin sorusuna iki farklı cevap, hırsızı ele verdi

İstanbul Şişli’de bir kargo şirketinin şubesine giden hırsız, paket teslim edecek gibi girdiği yerden iki telefon çalarak çıktı. Ekiplerin takibi sonucu yakalanan hırsız başkasına ait kimlikle gezdiği tespit edildi.

Polisin sorusuna iki farklı cevap, hırsızı ele verdi
İstanbul,Şişli,Hırsız,Kargo

İstanbul Şişli’de bir kişi paket gönderme bahanesi ile bir kargo şirketine ait şubeye gitti. Bilgilerini çalışan veren hırsız, masanın üzerinde duran iki tane cep telefonunu kaşla göz arasında cebine koyarak hızlı bir şekilde iş yerinden ayrıldı.

Polisin sorusuna iki farklı cevap, hırsızı ele verdi
(Ekiplerin kimlik kontrolü yapılan bir noktada durdurduğu şüphelinin başka bir kimlik kullandığı tespit edildi.)

Ekiplerin kimlik kontrolü yapılan bir noktada durdurduğu şüphelinin başka bir kimlik kullandığı tespit edildi. Polis ekipleri, şahsın üzerindeki telefonların kime ait olduğunu sordu. Hırsız dayısına ve abisine ait olduğunu söyleyerek kurtulmaya çalıştı.

Telaşlanan hırsızın sesi titreyerek farklı cevaplar vermesi üzerine sorguya alan polisler, şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

HIRSIZLIK ANI İSE KAMERAYA YANSIDI

Hırsızı Feriköy Polis Merkezi Amirliğine götürülen hırsızın asıl kimliğinin F.E. olduğu tespit edildi. Hırsızın ilk olarak polise kardeşinin kimlik bilgilerini verdiği ve 5 yıl kesilmiş cezasının olduğu öğrenildi. Öte yandan yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hırsızın bankoya yanaştığı, daha sonra da telefonları cebine koyup dışarıya çıktığı görülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...