Tgrt Haber
10 Ocak 2022 13:36

Polisin bir sözü, kilitli kapıyı açtırdı: Dışarı çıkıp birbirlerine sarıldılar

Antalya’da birikmiş dükkan kirasını ödeyemeyen adam, iş yerini boşaltması istenince kendini dükkana kilitledi. Uzun süren ikna çalışmalarının sonuçsuz kaldığı sırada bir polis memurunun, “Ben senin için 15 gün ek süre aldım, sen de beni içeriye al” sözleri adamı ikna etti.

Polisin bir sözü, kilitli kapıyı açtırdı: Dışarı çıkıp birbirlerine sarıldılar
Antalya,Polis,Kira

Antalya’nın Kepez ilçesinde kozmetik ürünleri satan 52 yaşındaki Zekai A., bir süredir kiralarını ödeyemediği için mal sahibi ile sorunlar yaşamaya başladı.

ELİNE BIÇAĞI ALDI VE ÇIKMAYACAĞINI SÖYEDİ

Bir süre sonra iş yerine, çıkartılma kararıyla birlikte haciz memurları, nakliye aracıyla geldi. Ekipleri görünce işyerine kendini kilitleyen Zekai A., eline aldığı bıçakla görevlilere çıkmayacağını söyledi. Durumun ekiplere haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İş yerine gelen ekipler, uzun süre Zekai A.’yı eyleminden vazgeçirmeye çalıştı.

Polisin bir sözü, kilitli kapıyı açtırdı: Dışarı çıkıp birbirlerine sarıldılar
 İçeride bir süre daha konuşan müzakereci polis ile Zekai A., daha sonra iş yerinden çıkıp birbirlerine sarıldı.

POLİSİN BİR SÖZÜ, KİLİTLİ KAPIYI AÇTIRDI: ÇIKIP BİRBİRLERİNE SARILDILAR

Eylemin devam etmesi üzerine işyerine müzakereci polis memuru talep edildi. Kısa süre sonra gelen müzakereci polis, önce kapıdan Zekai A.’yı dinledi. Ardından haciz görevlileriyle görüşüp ara yolu bulmaya çalışan müzakereci, Zekai A. için 15 gün ek süre talep etti. Görevlilerin iş yeri sahibine ulaşıp onay almasının ardından müzakereci polis kapıya yönelerek, “Ben senin için 15 gün aldım, sen de beni içeriye al. Aç lütfen abi” dedi. Bunun üzerine Zekai A., yaklaşık 1 saat süren eylemini sonlandırıp kapıyı polis memuruna açtı. İçeride bir süre daha konuşan müzakereci polis ile Zekai A., daha sonra iş yerinden çıkıp birbirlerine sarıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...