Tgrt Haber
21 Şubat 2022 10:41 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 10:59

Eski eşini öldürmüş, 2 kişiyi yaralamıştı! Polis memurunun cinnet anları kamerada

Bursa'da boşandığı eşini sokak ortasında silahla vurarak öldüren ve yanındaki müteahhidi ağır yaralayan polis memurunun silahından çıkan kurşunlar, olayla ilgisi olmayan 17 yaşındaki lise öğrencisini de hedef almıştı. Olayın ardından polis memurunun cinnet anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Bursa'da sokakta gördüğü boşandığı eski eşi ve yanındaki müteahhite kurşun yağdıran polis memurunun silahından çıkan kurşunlar, lise öğrencisi genç kızın yaralanmasına neden oldu. Silah sesini duyunca yolun karşısından olayı seyreden 17 yaşındaki Şeyma Ü. ve Yahya A.'nın yaralandığı, Yasemin Ağır'ın ise hayatını kaybettiği olayda yeni görüntüler ortaya çıktı.

MÜTEAHHİTİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay, 12 Şubat 2022 tarihinde merkez Nilüfer ilçesinde rezidans ve alışveriş merkezi ile çok sayıda önemli iş merkezinin bulunduğu Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi üzerinde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal Ağır, Sakarya Ortaokulu Müdürü olan boşandığı eşi Yasemin Ağır’ı beylik tabancasıyla vurarak öldürdü. Yasemin Ağır’ın yanında bulunan Yahya A. iseBilal Ağır'ın silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Yahya A., kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veriyor.

Yeni güvenlik kamerası ortaya çıktıBilal Ağır’ın silahından çıkan kurşunlar, yolun karşısında 17 yaşındaki 12. sınıf öğrencisi Şeyma Ü.’ye de isabet etti. Şeyma Ü.’nün yaralandığı anlar ise saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kasığından yaralanan Şeyma Ü.'nün ilk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılırken, genç kızın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan polis memuru Bilal Ağır da sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...