Tgrt Haber
29 Eylül 2021 12:29

Bu kez de yavru köpeğe kalp masajı! Otomobil çarptı, vatandaşlar seferber oldu

Elazığ'da bir yavru köpeğe otomobil çarptığını gören vatandaşlar, hayvanı kurtarmak için seferber oldu. Yapılan kalp masajıyla hayata dönen köpeğin kırılan bacağı da yine vatandaşlar tarafından sarıldı.

Bu kez de yavru köpeğe kalp masajı! Otomobil çarptı, vatandaşlar seferber oldu
elazığ,,palu,,yavru köpek,,kalp masajı,

Elazığ’da bir otomobilin çarptığı yavru köpeğin acı çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Kalp masajı ile hayata döndürülen köpeğin karnını doyuran ve kırık ayağını saran vatandaşlar, 'insanlık ölmemiş' dedirtti.

Palu ilçesinde otomobil çarpması sonucu bağıran köpeğin sesini duyan vatandaşlar, hemen yardıma koştu. Gölgelik bir alana getirilen köpeğe ilçe sakinlerinden Cevat Dilbaz kalp masajı yaptı. Yapılan masaj sonrasında köpek hayata geri döndü.

Ayağının üzerine basamadığını gören Dilbaz ve arkadaşları, köpeğin ayağını sargı bezleri ile sardı. Daha sonra kasaptan alınan et ile yavru köpeğin karnını doyuran vatandaşların bu tutumu takdir edilirken Dilbaz’ın sürekli köpeği sevmesi ve müdahale ederken köpekle konuşması içleri ısıttı.

Köpeğe araç çaptığını dile getiren Cevat Dilbaz, şöyle konuştu: "Sesi duyunca oraya koştuk. Köpeği yanımıza aldık, müdahale ettik, karnını doyurduk. O da bir can taşıyo, yazık, günahtır. Hayvanları ezmeyelim. Ben bir Palulu olarak vicdan azabı duyarım. Gerekirse gider evimde beslerim. Hayvanları çok seviyorum. Kalp masajı da yaptım. Ayağını vatandaşlarla birlik sardık. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Yavru köpeğin tedavisi için belediye ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...