Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 22:49

Önce ev arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti

Denizli'de 33 yaşındaki Okan Oruç adlı şahıs, ev arkadaşını silahla öldürüp daha sonra kendi başına sıkarak intihar etti.

Önce ev arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti
İNTİHAR,,ÖLÜM,,DENİZLİ,

Denizli'de korkunç bir olay meydana geldi. 2 ev arkadaşının tartışması kanlı bitti.

CİNAYETİ İŞLEYİP ARKADAŞLARINA MESAJ ATTI

Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi'nde meydana gelen olaya göre; apart dairesinde beraber kalan Okan Oruç (33) ile Ömer Erbay (29) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki arkadaş arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Okan Oruç silahına sarıldı. Tabancayla ateş edip Ömer Erbay’ı öldüren Okan Oruç, olayın şokunu atlatamayıp yakın arkadaşlarına “çok üzgün olduğu ve intihar edeceğine” dair bir mesaj attı. Daha sonra apart dairesinden ikinci bir silah sesi geldi. Silah sesini duyanlar şüphelenerek durumu polise ihbar etti.

Önce ev arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti

EKİPLER PENCEREDEN GİRDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı çalıp açan almayınca itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla pencereden içeriye giren polis ekipleri, iki gencin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede Okan Oruç’un ev arkadaşını öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.

Savcı ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından 2 gencin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...