Tgrt Haber
25 Kasım 2019 23:33

Öğrenciler lastik yakıp yol kapattı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde yaşanan trafik kazası sonrası öğrenciler yolu taşlarla kapatarak lastik yaktı.

Öğrenciler lastik yakıp yol kapattı
eyyübiye,,trafik kazası,,lastik,

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle, öğrenciler taş dizerek ve lastik yakarak kazanın gerçekleştiği yolu trafiğe kapattılar.

14 yaşındaki öğrenci yaralandı

Akçakale - Suruç çevre yolunun Yenice Mahallesi mevkisinde trafik kazası yaşandı. Sürücüsü ve plakası belirlenemeyen kamyon, Eyyübiye ilçesindeki lise eğitim kampüsü yakınlarında 14 yaşındaki Halil A.’ya çarptı. Kazada kamyon altında ezildiği iddia edilen öğrenci ağır yaralandı. Yaralı, ihbar üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Taş dizdiler, lastik yaktılar

Kazayı duyan öğrencinin arkadaşları ile diğer öğrenciler, yolun kenarındaki taşları yola dizerek trafiğe kapattı. Yolu çift taraflı trafiğe kapatan öğrenciler, daha sonra lastik yaktı. Olay yerine sağlık ekipleri ile jandarma, çevik kuvvet, TOMA ve çok sayıda zırhlı polis aracı sevk edildi. Polis, öğrencileri dağıtarak yolu iş makineleriyle temizledikten sonra tekrar trafiğe açtı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden fotoğraflar:

Öğrenciler lastik yakıp yol kapattı

Öğrenciler lastik yakıp yol kapattıÖğrenciler lastik yakıp yol kapattıÖğrenciler lastik yakıp yol kapattı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...