Tgrt Haber
21 Nisan 2022 00:27 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 00:30

4 kişilik araçtan 13 göçmen çıktı

Türkiye’nin kaçak göçmenlere yönelik mücadelesi sürerken Muğla’da polis ekiplerince yapılan incelemede 4 kişilik ticari araçtan 13 düzensiz göçmen yakalandı. Konu ile ilgili sürücü gözaltına alındı.

4 kişilik araçtan 13 göçmen çıktı

Son dönemde düzensiz göçmenlere yönelik söylemler siyasetin yeni polemik konusu oldu. Konu ile ilgili peş peşe açıklamalar gelirken Türkiye’nin düzensiz göçmenlere yönelik mücadelesi ise sürüyor. Muğla’da Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Grup Amirliği ve KOM Grup Amirliği gerçekleştirdiği devriye sırasında bir araç içinde düzensiz göçmenler olduğunu tespit etti.

13 GÖÇMEN YAKALANDI

Yapılan kontrolde araç içinde, 13 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmen şahısların sırt çantalarında bulunan 12 adet can simidi ve 1 adet hava pompası ele geçirildi. Araç şoförü Ü.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

4 kişilik araçtan 13 göçmen çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...