Tgrt Haber
12 Aralık 2021 16:31

Miras için ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Başında silahla bekliyorum, gelin alın

Antalya'da miras yüzünden tartıştığı ablasına evinin bahçesinde kurşun yağdıran adam polisi arayarak teslim oldu. Telefonda 'Ablamı öldürdüm. Başında silahla bekliyorum, gelin alın' diyen şüpheli gözaltına alındı.

Miras için ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Başında silahla bekliyorum, gelin alın
antalya,,miras kavgası,,cinayet,

Antalya'da miras yüzünden tartıştığı ablasını öldüren zanlı, polisi arayıp teslim oldu. 52 yaşındaki abla olay yerinde hayatını kaybederken 47 yaşındaki kardeş ise gözaltına alındı. O esnada polis aracıyla eve gelen baba, acı haberin ardından olay mahallini meraklı gözlerle izledi.

"BAŞINDA SİLAHLA BEKLİYORUM, GELİN ALIN"

Olay, Aksu ilçesi Güzelyurt Mahallesi 217 sokak üzerinde bulunan 2 katlı bir evin bahçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; 47 yaşındaki K.Ç., 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak, “Ablamı öldürdüm. Başında silahla bekliyorum, gelin alın” dedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Miras için ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Başında silahla bekliyorum, gelin alın52 yaşındaki abla olay yerinde hayatını kaybetti.

Şahıs olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayda kullandığı tabancaya el konuldu. Sağlık çalışanları tarafından yapılan kontrolde 52 yaşındaki Gülderen Ç.'nin  hayatını kaybettiği belirlendi.

PAZAR DÖNÜŞÜ TARTIŞTILAR

Olay yerinde yapılan incelemede şahsın ablası ile sabah miras yüzünden tartıştığı ve pazar dönüşünde evin bahçesinde tartışıp kurşun yağdırdığı öğrenildi. Hayatını kaybeden kadının daha önce eşinden ayrıldığı ve babası ile beraber yaşadığı, babanın ise oturdukları evi kızına miras bırakmak istediği daha sonrasında kardeşler arasında tartışma çıktığı iddia edildi.

Miras için ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Başında silahla bekliyorum, gelin alınCinayetin ardından polisi arayan zanlı teslim oldu.

ANNELERİ 20 YIL ÖNCE İNTİHAR ETMİŞ

Kardeşlerin annesinin ise 20 yıl önce intihar ettiği öğrenildi.

Miras için ablasına kurşun yağdırıp polisi aradı: Başında silahla bekliyorum, gelin alın

BABA POLİS ARABASINDAN İZLEDİ

Acı haberi alarak olay yerine gelen baba Ziya Ç., polis otosunun içerisinde çalışmaları izledi. Baba daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Cenaze ise olay yerinde yapılan delil çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...