Tgrt Haber
31 Ekim 2021 21:52

Meteoroloji’den sağanak ve sel uyarısı: Hafta ortasına kadar sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde yurt genelinde Perşembe gününe kadar sağanak etkili olacak.

Meteoroloji’den sağanak ve sel uyarısı: Hafta ortasına kadar sürecek
Meteoroloji,,Meteoroloji sağanak,,sel,,sel uyarı,

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre yurdun büyük bir bölümünde sağanak etkisini göstereceği belirtilirken Akdeniz, Güney Ege ile Güneydoğu Anadolu'nun yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIK RAPORLARI PAYLAŞILDI

Hava sıcaklıkları ile ilgili tahmini de paylaşan Meteoroloji Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağını belirtirken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağını belirtti. Rüzgarın, Karadeniz kıyıları ile Marmara’da kuzey ve batı, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

5 İL İÇİN KRİTİK SEL UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda Antalya, Isparta, Aydın ve Muğla çevrelerinde sağanağın yerel olarak kuvvetli olması beklendiği açıklandı. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunurken yapışların Perşembe gününe kadar devam edeceği belirtildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...