Tgrt Haber
11 Şubat 2022 18:27

Aynı biberondan beslenen 3 bebekten 2’si öldü

Malatya’da aynı evde yaşayan iki yabancı uyruklu ailenin, 3 bebeği aynı biberonla beslendi. Sabah yataklarında hareketsiz bulunan bebeklerden 2'si kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bebeklerin neden zehirlendiğinin tespiti için geniş çaplı soruşturma başlatıldı
Bebeklerin neden zehirlendiğinin tespiti için geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Malatya’da mamadan zehirlenen yabancı uyruklu 3 bebekten 2’si hayatını kaybetti. Birinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

AYNI BİBERONDAN MAMA VERDİLER

Battalgazi ilçesine bağlı Küçük Mustafa Paşa Mahallesinde Şanlı Sokak içerisinde yan yana bulunan müstakil evlerde birlikte yaşayan yabancı uyruklu akraba olan iki aile bireyleri dün akşam saatlerinde 3 aylık ikizler E.E., S.E. ile 2 aylık M.E.’ye aynı biberonda mama verdi. Sabah saatlerinde bebeklerin hareket etmediğini fark eden aileler 3 bebeği de Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Aynı biberondan beslenen 3 bebekten 2’si öldü

2 BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede müdahale edilen 3 bebekten E.E ile M.E.’nin hayatını kaybettiği belirlenirken, ikizlerden S.E. ise tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin her iki ikamette de inceleme yaptığı olayda, hayatını kaybeden 2 bebeğin cenazesi ise hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...