Tgrt Haber
25 Aralık 2021 10:06

Küçükçekmece'de Teksas sokaklarını aratmayan çatışma

İstanbul Küçükçekmece’de gece saatlerinde iki otomobil ile gelen kimliği belirsiz şahıslar, bir otoparkı kurşun yağmuruna tuttu. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Küçükçekmece'de Teksas sokaklarını aratmayan çatışma
istanbul,,küçükçekmece,

İstanbul’da gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Teksas sokaklarını aratmayan olayda kimliği belirsiz kişiler geldikleri iki otomobille bir otoparka kurşun yağdırdı. Saldırının ardından şahıslar kaçarken olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Silah sesleri kameralara yansırken polis saldırıyı yapanları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay Küçükçekmece’de İnönü Mahallesi Maslakçesme Caddesi üzerinde bulunan bir otoparkta yaşandı. Silahlı kişiler iki otomobille gelerek cadde üzerindeki otoparkı kurşun yağmuruna tuttu.

Küçükçekmece'de Teksas sokaklarını aratmayan çatışma

TEKSAS SOKAKLARINA DÖNDÜ

Saldırının ardından silahlı şahıslar olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler caddeyi kapattı. Kurşunların hedefi olan otopark ve çevredeki çok sayıda araç hasar aldı.

Küçükçekmece'de Teksas sokaklarını aratmayan çatışma

50’YE YAKIN KOVAN BULUNDU

Polisler otopark ve çevresinde geniş çaplı imceleme yaptı. Yerde yaklaşık 50 adet mermi kovanı bulundu. Bunun üzerine inceleme alanı genişletilerek şerit çekildi. Cadde yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

SİLAH SESLERİ KAMERAYA YANSIDI

Olayın yaşandığı anlar ve silah sesleri cep telefonu kamerasına yansırken polis olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...