Tgrt Haber
13 Ekim 2021 08:49

Kötü kokuya ilginç çözüm: İş yerlerinin etrafını vantilatörlerle çevirdiler

Çengelköy'den İstanbul Boğazı'na dökülen Bekar Deresi'nin çevreye yaydığı kötü kokudan rahatsız olan esnaf ve vatandaşlar, sorunun çözümüne yönelik adım bekliyor.

Kötü kokuya ilginç çözüm: İş yerlerinin etrafını vantilatörlerle çevirdiler
istanbul,,çengelköy,,İBB,

Çengelköy'de Bekâr Deresi’nin Boğaz'a döküldüğü yerden yayılan kötü koku, vatandaşları bezdirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanı içerisinde yer alan Üsküdar Bosna Bulvarı'ndan Çengelköy sahiline kadar uzanan Bekâr Deresi'nin Boğaz'a döküldüğü yerden yayılan kötü koku, vatandaşları bezdirdi.

Bölge esnafı İBB’den probleme kalıcı çözüm bulmasını isterken bazı iş yerlerinin, kafe ve dükkânlarının dış cephelerine vantilatör koyarak kokudan kurtulmaya çalıştığı görüldü.

Çengelköy Mahallesi Muhtarı Can Cumurcu “Bekâr Deresi’nin temizlenmesine yönelik projeler hazırlandı. Fakat şimdiki yönetim tarafından bekletiliyor. İstişare edebileceğimiz bir mekanizma veya muhatap bulamıyoruz. Kimseyi suçlamak istemiyorum fakat birilerinin bu konuyla dertlenmesi lazım. Dereden yayılan lağım kokuları, pis görüntüleri mutlaka yöneticilerimiz de görüyor, şikâyetler kulaklarına gidiyordur. Esnaflarımız vantilatör koyarak kokuyu ötelemek istiyor fakat biz kesin çözüm bekliyoruz” dedi.

Kötü kokuya ilginç çözüm: İş yerlerinin etrafını vantilatörlerle çevirdiler

Kokudan rahatsız olduklarını belirten Özbekistanlı Dilâra Gölveym “Lütfen İBB sesimizi duysun, belediyeden bu işe el atmasınırica ediyoruz. Yurt dışında İstanbul ve Türkiye temiz olarak biliniyor fakat buradaki kokudan halk olarak utanıyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...