Tgrt Haber
12 Eylül 2021 09:19

Erzincan'da can pazarı: Kanala düşen gençleri kurtarmak için zamanla yarıştılar

Erzincan'da modifiye araçların drift gösterisini izlemek için mesire alanına giren bir otomobil su kanalına düştü. Araçta bulunan iki genci kurtarmak için zamanla yarıştı. Gençler, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Erzincan'da can pazarı: Kanala düşen gençleri kurtarmak için zamanla yarıştılar
erzinca,trafik kazası,sulama kanalı,modifiye,drift

Erzincan'da modifiye araçların yapacağı drift gösterisini izlemek amacıyla sabahın ilk saatlerinde yola çıkan ve Ekşisu Mesire Alanı'na gitmek isteyen 18 yaşındaki iki gencin bulunduğu otomobil sulama kanalına uçtu. Suya gömülen arabadaki gençleri kurtarmak için vatandaşlar ve  ekipler canla başla mücadele ederken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Saat 06.30 sıralarında Günebakan köyü çıkışı Ekşisu Mesire Alanı yolu üzerinde meydana gelen kazada, alınan bilgiye göre, bugün Ekşisu Mesire Alanında düzenlenecek olan modifiye araçlarla drift gösterisini izlemek için 24 AEF 988 plakalı otomobille yola çıkan gençler, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yolun kenarındaki sulama kanalına uçtu.

ARAÇ TAMAMEN SUYA GÖMÜLDÜ

Bir süre sonra kanala uçan otomobil bir vatandaş tarafından fark edildi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda ilgili ekipler sevk edilirken vatandaşlar sulama kanalına uçan otomobilin içerisinde tamamen suya gömülmüş gençleri kurtarmak için seferber oldu.

Adeta can pazarının yaşandığı anlarda vatandaşlar, jandarma, sağlık ve jandarma ekipleri zamanla yarıştı. Suya gömülü otomobilin içerisinden hareketsiz bedenleri çıkarılan 18 yaşındaki M.K., ve E.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.

Erzincan'da can pazarı: Kanala düşen gençleri kurtarmak için zamanla yarıştılar

SAĞLIK DURUMLARI AĞIR

Sağlık durumları ağır olan 2 gencin hayata tutunabilmeleri için hastanede yoğun çaba harcandığı bildirildi. Yaşanan kazanın ardından olay mahallinde jandarma trafik ekipleri incelemede bulunarak lastik izlerinin kaybolmaması için güvenlik tedbiri aldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...