Tgrt Haber
16 Kasım 2021 19:39

Kan donduran vahşet! 3 aylık bebeğini döverek öldürdü

Antalya’da babası tarafından darp edildiği öne sürülen 3 aylık bebek hayatını kaybetti. Annenin şikayeti üzerine cani baba tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan donduran vahşet! 3 aylık bebeğini döverek öldürdü
Antalya,baba,çocuk

Antalya’nın Serik ilçesinde meydana gelen olayda Beyza Nur Erol, 3 aylık bebeği Elif Ada’nın nefes almadığını fark ederek sağlık ekiplerinden yardım istedi. Eve gelen sağlık ekipleri bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. 
Devlet Hastanesi’nde yapılan ön incelemede bebeğin kafasında ve alnında darp izleri tespit etti. Bebeğin kesin ölümü için Antalya Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Anne Erol, Elif Ada’nın babası Mustafa G’den şikayetçi oldu. Anne Erol’un emniyette birlikte yaşadığı Mustafa G ile aralarında kira parasının ödenmediği içi tartışma çıktığını söylediği öğrenildi. 

BABA TUTUKLANDI

Erol, bu sırada ağlayan bebeğinin kafasına Mustafa G'nin bir kez vurduğunu iddia etti. Erol, bu olay nedeniyle dün kızını hastaneye götürdüğünü, orada yapılan kontrolün ardından evlerine gönderildiklerini aktardı. Şikayet üzerine Mustafa G. Ekiplerince gözaltına alındı.  İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Mustafa G. ifadesinde bebeği darbetmediğini öne sürdü.

“SİNİRİNİ ÇOCUĞU DÖVEREK ÇIKARDI”

Anne Erol, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mustafa G'nin kendisinden kira için 500 lira vermesini istediğini söyledi. Parayı zorla almaya çalışan Mustafa G'nin kendisini de darbettiğini iddia eden Erol, "Bu sırada sesimizden çocuğumuz uyandı. O uyanınca bir anda bana olan sinirini ona dönüp vurarak çıkardı. Kafasına vurdu. Kaşının orası çizildi ve morardı. Dün hastaneye götürdüm. Bugün de beyin cerrahisine götürecektim ama kızım sabah uyandığımda ise nefes almıyordu." dedi.

“BANA DA DEFALARCA ŞİDDET UYGULADI”

Kızının vücudunda daha önce de morluklar gördüğünü aktaran Erol, "Şimdiye kadar kendisinin yaptığını görmedim. İnsanlar sevdiği için vücudunda morluklar olduğunu düşünüyordum. Bana da daha önce defalarca şiddet uyguladı. Şikayette bulunmamam için tehdit etti." diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...