Tgrt Haber
06 Nisan 2022 08:24 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 08:39

Kan donduran olay! Annesini ve abisini öldürüp intihar etti

Aksaray’a ailesini ziyarete gelen genç, önce psikolojik tedavi gören abisi sonra annesini silahla vurarak öldürdü. Hızla olay yerinden kaçan genç köyün mezarlığında intihar etti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Aksaray’ın merkeze bağlı Borucu köyünde meydana gelen olayda, 28 yaşındaki Mustafa Kaplan, 3 ay önce psikolojik rahatsızlık geçiren abisini ziyaret etmek için İstanbul’dan köyüne geldi. Kaplan, burada henüz belirlenemeyen bir nedenden annesi Hatice Kaplan ve abisi Selahattin Kaplan ile tartışmaya başladı

EVİN AVLUSUNDA DEHŞET SAÇTI

Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucu evde bulunan tüfekle evlerinin avlusunda önce ağabeyini vuran genç, olayı önlemek isteyen annesini de vurarak olay yerinden kaçtı. Köyün mezarlığına kaçan genç burada köylülerin ikna etmeye çalışmasına rağmen tüfekle kendini vurarak intihar etti.

Olayı gören köylüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 2 kardeş ve annelerinin öldüğünü belirlerken, jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı.

KAHREDEN DETAY

2 kardeş ve annelerinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürülürken, kardeşi tarafından öldürülen Selahattin Kaplan’ın 2 hafta önce baba olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...