Tgrt Haber
23 Aralık 2021 16:45

Aşırı hız dehşeti: Kamyoneti önüne kattı, sürücü son anda atladı

İstanbul Ümraniye’de aşırı hızlı bir şekilde sokağa giriş yapan bir sürücü, kamyonetle çarpıştı. Kazada, otomobildeki sürücü sürüklenen arabanın içinde son anda atlayarak kurtuldu. Kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Aşırı hız dehşeti: Kamyoneti önüne kattı, sürücü son anda atladı
İstanbul,Kaza,Ümraniye,Hız

İstanbul Ümraniye’de aşırı hız dehşeti yaşandı. kamyonet sürücüsü Ufuk K., cadde üzerinde seyir halinde olduğu sırada sokak içerisinden hızla caddeye giriş yapan araç sürücüsü Bilal D.’nin çarpmasıyla yola savrularak yan yattı. Kaza esnasında olay yerinden yaya olarak geçen bir hurdacı ise, kazaya karışan otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

Adrese gelen polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse kazada yaralanan otomobil sürücüsünü hastaneye kaldırdı. Öte yandan meydana gelen kaza ve yaralanan araç sürücüsünün kendisini araçtan attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...