Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 18:45

Kahreden olay! Anne ve kızı evinde ölü bulundu

Antalya'da acı bir olay yaşandı. Annesinden ve kız kardeşinden haber alamayan kadın polislere haber verdi, eve giren ekipler yaşlı kadın ve kızını ölü olarak buldu.

Kahreden olay! Anne ve kızı evinde ölü bulundu
polis,Antalya

Acı olay Antalya'da gerçekleşti. Annesinden ve kız kardeşinden haber alamayan kadın endişelenerek polis ekiplerine haber verdi. Anne ve kızını kontrol etmek üzeerine eve giden polisler, iki talihsiz kadının cesetleriyle karşılaştı.

UZUN SÜRE HABER ALAMADI!

Annesinden ve kardeşinden haber alamayan kız kardeş durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis kapı açılmayınca itfaiyeden yardım istedi.

Kahreden olay! Anne ve kızı evinde ölü bulundu

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İhbarın ardından olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri anne ve kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Semra Pişkin’in epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Cenazeler savcının olay yeri incelemesinin ardından ölüm sebebinin netlik kazanması için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Annesinin ve kız kardeşinin cenazesinin kaldırılmasına yardımcı olan İzzet Pişkin ise gözyaşlarını tutamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...