Tgrt Haber
17 Eylül 2021 12:54

İstek parçası çalınmayınca kurşun yağdırdı

Denizli’de eğlenmek için gittiği gazinoda istediği şarkı çalışmayan maganda işletme sahibi ve gazinoyu kurşunladı.

İstek parçası çalınmayınca kurşun yağdırdı
Denizli

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda eğlenmek için gazinoya gelen Nuri G. Alkol aldıktan sonra sahneye gelerek müzisyenlerden istek şarkıda bulundu. İstediği şarkı çalınmaması üzerine öfkelenen Nuri G., hesabında fazla geldiğini ileri sürerek kavga çıkardı. azinodaki görevliler tarafından zorla dışarıya çıkarılan Nuri G., önce işletmeye daha sonra işletme sahibinin de içinde bulduğu araca 6 el tabancayla ateş ederek olay yerinden kaçtı. 

“ÇEKECEK BAŞKA ŞEY Mİ BULAMADINIZ”

Denizli Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan soruşturma ve sıkı takip ile maganda yakalandı. Nuri G., 1 adet tabanca ve 99 adet tabanca mermisi ile birlikte gözaltına alındı. Adliye çıkışında basın mensuplarının ‘Neden ateş ettiniz” sorusuna çıkan Nuri G., “Ya gidin arkadaş, çekecek bir şey mi bulamadınız” diyerek tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...