Tgrt Haber
21 Nisan 2022 21:07 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 21:14

İstanbul’da sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı

İstanbul’da biri pitbull cinsi iki sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan kişi yaralandı. Olay anı kameralara saniye saniye yansırken vatandaşın can havliyle aracın üzerine çıktığı görüldü.

İstanbul’da sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı

Sahipsiz köpek saldırılarına yenisi eklendi. İstanbul’un Maltepe ilçesinde meydana gelen olayda kaldırımda yürüyen Mustafa Özen'in karşısına biri pitbull cinsi iki sahipsiz köpek çıktı.

KALÇASINDAN VE BACAĞINDAN YARALANDI

Köpeklerin kendisine doğru yönelmesiyle paniğe kapılan Özen, kaçmaya başladı. Köpeklerin peşinden koşarak saldırdığı Özen, kalçasından ve bacağından yaralandı.

PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜZERİNE ÇIKTI

Mustafa Özen, daha sonra kendisini kurtarmak için park halindeki bir otomobilin üzerine çıktı. Yoldan otomobiliyle geçen bir sürücü, durumu fark ederek Özen'i aracına aldı. Yaralı Özen, kaldırıldığı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...