Tgrt Haber
18 Şubat 2022 17:12 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 17:18

Restoran işletmecisi, küfürleştiği 17 yaşındaki çocuk tarafından öldürüldü

Mersin'de bir restoran işletmecisi olan Can Sürvar, gece vakti evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. 17 yaşındaki çocuğun bıçakladığı Sürvar hayatını kaybederken katil zanlısı, maktul ile küfürleştiğini ve bu nedenle öldürdüğünü söyledi.

Mersin'de bir restoranın işletmeciliğini yapan 32 yaşındaki Can Sürvar cinayet kurbanı oldu. 17 yaşındaki çocuk tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Sürvar'ın son anları, olaya tanık olan bir vatandaş tarafından anbean kaydedilirken yakalanan zanlı ilk ifadesinde küfürleştiklerini, Sürvar'ı bu sebeple öldürdüğünü söyledi. 

'KÜFÜRLEŞTİKTEN SONRA BIÇAKLADIM'

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda, restoran işletmecisi Can Sürvar, merkez Akdeniz ilçesi Hamidiye Mahallesi Silifke Caddesi üzerindeki evinin önünü geldiği sırada, 17 yaşındaki Y.E. tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Yaralı şahıs, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, şüpheli Y.E. suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde, cinayeti yaşanan küfürleşme sonrası işlediğini söylediği öğrenildi.

MARKETE SIĞINMAYA ÇALIŞTI

Öte yandan, genç yaşta hayatını kaybeden restoran işletmecisinin bıçaklanma anına ilişkin kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Civardaki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, 17 yaşındaki Y.E.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan Can Sürvar'ın yakındaki ışıkları yanan bir markete sığınmaya çalıştığı, ancak yapının kilitli olması üzerine içeriye giremediği görüldü.

"Çıkın lan" diye bağıran bıçaklı saldırgana karşı koyamayıp uzaklaşmaya çalışan Can Sürvar'ın, bir kaç adım attıktan sonra aldığı bıçak darbeleri nedeniyle kaldırıma yığıldığı anlar da kamera görüntülerinde yer aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...