Tgrt Haber
23 Mart 2022 15:07 - Güncelleme : 23 Mart 2022 15:12

Isınmak için girdiği trafoda akıma kapıldı! ‘Ölüyorum, yanıyorum’

Adana’da ısınmak için girdiği trafoda elektrik akımına kapılan gencin feryadı yürekleri sızlattı. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan genç, kendisine yardıma gelen görevlilere “Ölüyorum, yanıyorum, ağabey söyle de çabuk gelsinler” diyerek yalvardı.

Adana’da soğuk havadan korunmak için trafoya sığınan bir genç, elektrik akımına kapıldı. Feci şekilde yanan gence yardım etmek isteyen görevlilere yalvaran genç yürekleri sızlattı. Hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesi sürüyor.

TRAFODA ATEŞ YAKARAK ISINMAK İSTEDİ

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Akıncılar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 33 yaşındaki Emrah B. isimli genç, ısınmak için kullanılmayan trafo binasına girdi. Burada ateş yakarak ısınmaya çalışan genç, binadaki elektrik kablolarına dokununca akıma kapılarak feci şekilde yandı.

“ACI VERME ALLAH’IM”

 Yanan gencin, yardıma gelen görevlilerden, “Ölüyorum, yanıyorum, ölüyorum ağabey söyle de çabuk olsunlar, öldüm. Allah’ım beni bayıltsınlar, öldürsünler. Acı verme Allah’ım” diye yardım istemesi yürekleri sızlattı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri şahsı Adana Şehir Hastanesi'ne götürürken, ekipler akımı da kesti. Gencin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Bir süre akım kesildiği için 14 mahalleye elektrik verilemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...