Tgrt Haber
12 May 2022 00:02 - Güncelleme : 12 May 2022 00:11

Park halindeki İETT otobüsü alevlere teslim oldu

İstanbul Başakşehir'de park halindeki İETT otobüsü alevlere teslim oldu. Otobüsün o sırada seferde olmaması olası bir faciayı önledi. Aracın alevlere teslim olduğu anlar kameralara yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Park halindeki İETT otobüsü alevlere teslim oldu

İstanbul Başakşehir'de park halinde duran İETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı.

OTOBÜS KÜLE DÖNDÜ

Kısa sürede söndürülen yangın sonucu ölen ya da yaralanan olmazken ekipler yangının çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Otobüsün söndürme çalışmalarından sonra kullanılamaz hale geldiği görüldü.

DİĞER ARAÇLARA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Olayı görenlerden Hasan basri Gedikoğlu, “Ben geldiğimde daha yeni başlamıştı yangın. Sağ tarafta ve öbür tarafta araç vardı. Baktım gelen giden yok insanlar toplanıyor itfaiyeyi aradım. Alev diğer araçlara doğru gidiyordu. Allah’tan itfaiye zamanında yetişti de diğer araçlara zarar vermeden söndürdü yangını” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...