Tgrt Haber
14 Haziran 2021 14:26

Hararet yapan otomobil ustayı hastanelik etti

Kocaeli’de hararet yapan otomobilin kaputunu açan usta, sıcak su haznesinin patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Panikle nereye kaçacağını şaşıran oto tamir ustası Hakan Tüccar’ın eli yandı. Tüccar ‘‘Aracın sahibi hararet yükselmesi olduğunu söyledi, ben daha kapağa dokunur dokunmaz su haznesi patladı. Yüzümü nasıl koruyacağımı şaşırdım. Sadece elim yandığı için çok sanslıyım’’ dedi.

Hararet yapan otomobil ustayı hastanelik etti
kocaeli,,otomobil,,tamir,

Kocaeli'de hararet yapan otomobil, tamir için getirildiği sanayide usta kaputu açar açmaz patladı. Korku dolu anlar yaşayan ustanın elinde birinci derece yanık oluştu. O anlar kameraya yansıdı.

HARARET YAPAN OTOMOBİL PATLADI

Olay, İzmit ilçesinde sanayi sitesindeki bir tamirhanede yaşandı. Hararet yapan otomobili tamir etmek için aracın kaputunu açan oto tamir ustası Hakan Tüccar, bir anda hayatının şokunu yaşadı. Tamir ustası aracın kaputunu açtığı anda aracın su kazanı patladı.

Korku dolu anlar yaşayan ustanın ilk müdahalesini tamirhanede soğuk suyla yapıldı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Tamir ustasının elinde birinci derece yanık oluştu.

Yaşadığı korku dolu anları anlatan usta Hakan Tüccar, “Kontrol amaçlı kaputu açtığım esnada araç patladı. O sırada kolum ve vücudumu kolladım. Elimde 1. dereceden yanık oluştu. Ambulansla hastaneye kaldırıldım. O esnada yüzümü kolladım, buna şükürler olsun" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...