Tgrt Haber
18 Eylül 2019 13:10

'Grow'un aradığı şahıs nehirde ölü bulundu

Adana'da kayıp başvurusu yapılan şahıs, su altı polisi tarafından Seyhan Nehri'nde ölü olarak bulundu. Adana'da kayıp başvurusu yapıldıktan sonra iz takip köpeği 'Grow' ile polisler tarafından ormanlık alanda, su altı polisi tarafından Seyhan Nehri'nde aranan şahıs, ölü olarak bulundu.

'Grow'un aradığı şahıs nehirde ölü bulundu
seyhan nehri,,ceset,

Adana'da kayıp başvurusu yapılan şahıs, su altı polisi tarafından Seyhan Nehri'nde ölü olarak bulundu.

Kayıp başvurusu yapılmadı

Merkez Yüreğir ilçesi, Kışla Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammed İbrahim Çelik 15 Eylül günü çıktığı evine bir daha dönmedi. Ailesi arkadaşlarıyla birlikte olduğunu düşünerek eve gelmediği ilk gün kayıp başvurusunda bulunamadı.

Seyhan Nehri kenarında görüldü

Ancak Çelik'e daha sonraki günde ulaşamayan ailesi, dün Fatih Polis Merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis çalışma başlattı. Polisin yaptığı çalışmada Çelik'in en son Hüseyin A. isimli şahısla Seyhan Nehri kenarında birlikte olduğunu ondan sonra görmediğini söyledi.

Arama çalışmları başlatıldı

Bunun üzerine su altı polisi dün akşam üzeri Seyhan Nehri'nde arama çalışması başlattı. Aramalara iz takip köpeği "Grow" da katılarak ormanlık alanda arama yaptı ancak Çelik bulunamadı. Su altı polisi ve iz takip köpeği sabahın erken saatlerinde tekrar Çelik'in en son görüldüğü yere gelerek hem nehirde hem de ormanlık alanda tekrar arama başlattı.

Nehirden cansız bedeni çıkardı

Ormanlık alanda iz takip köpeği herhangi bir şey bulamazken su altı polisi nehirden Çelik'in cansız bedenini çıkardı.

Bir şüpheli gözaltına alındı

Botla nehirden kıyıya çıkartılan Çelik'in cenazesi incelenmek üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili Hüseyin A. ile birlikte bir şahsı daha gözaltına aldı. Cinayet dedektifleri Çelik'in nasıl öldüğünü çözmeye çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...