Tgrt Haber
08 Aralık 2021 15:13

Gaziosmanpaşa'daki cinayette çarpıcı detay! Sırf otomobili benziyor diye öldürüldü

Gaziosmanpaşa'da 21 yaşındaki Yunus Emre Duman, aracında kurşunlanarak öldürüldü. Cinayetin ardından yeni detaylar ortaya çıkarken katil zanlıları, Duman'ı husumetli oldukları kişiye benzettiklerini, bu sebeple kurşun yağdırdıklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa'daki cinayette çarpıcı detay! Sırf otomobili benziyor diye öldürüldü
gaziosmanpaşa,,husumetli,,cinayet,

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, trafikte seyir halindeyken vurularak öldürülen Yunus Emre Duman'ın, katil zanlılarının husumetlisine benzediği için öldürüldüğü ortaya çıktı. 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

HUSUMETLİSİNİN ARACINA BENZETİP KURŞUN YAĞDIRDI

5 Aralık Pazar günü Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nde saat 23.00 sıralarında meydana gelen cinayette, iddiaya göre, aralarında husumet olan iki farklı grup arasında daha önceden tartışma ve kavga yaşanmıştı. Kavganın taraflarından olan bir kişi, 21 yaşındaki Yunus Emre Duman’ın aracını husumetli olduğu kişinin aracına benzetti.

Gaziosmanpaşa'daki cinayette çarpıcı detay! Sırf otomobili benziyor diye öldürüldü

Aracı kovalayan zanlı, ateş etmeye başladı. Aracında ailesiyle seyreden Yunus Emre Duman, vücuduna isabet eden 2 adet kurşunla hayatını kaybetti. Katil zanlısı yanındaki 5 şüpheliyle kayıplara karıştı.

CİNAYET ZANLISI 18 YAŞINDAN KÜÇÜK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili çalışma başlattı. Olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamera görüntüleri tek tek incelendi. Ekipler, olayı 18 yaşından küçük E.S.'nin gerçekleştirdiği tespit etti. E.S. ile birlikte olayla ilgileri bulunduğu belirlenen C.K., E.D., O.H., B.B., E.S. ve N.S. isimli beş şüpheli daha gözaltına alındı. Olayda kullanılan silah ve üç mermi de ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...