Tgrt Haber
01 Ocak 2022 18:17

Gaziantep’te bir pitbull saldırısı daha! 43 yaşındaki adam 14 yerinden ısırıldı

Gaziantep’te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş’in durumu hafızalarda yerini korurken Gaziantep’te yine bir pitbull saldırısı haberi geldi. 43 yaşındaki Ufuk Göçmen, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak 14 yerinden ısırıldı.

Gaziantep’te bir pitbull saldırısı daha! 43 yaşındaki adam 14 yerinden ısırıldı
gaziantep,pitbull,saldırı,gaziantep pitbull saldırı,genelge

Gaziantep’te 2 pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan minik Asiye Ateş’in ardından Türkiye gündemine oturan köpek saldırılarına yenisi eklendi. Daha önce Türkiye’nin farklı illerinden gelen başı boş köpek veya bakılması yasak olan köpeklerin saldırısı haberi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 81 il valiliğine genelge gönderdi.

GENELGEDE HATIRLATMA YAPILDI

Genelge kapsamında sahipsiz ve tehlike arz eden hayvanlarla ilgili 81 ilin valilik ve belediyelerine genelge gönderdi. Sorumluluğunu yerine getirmeyen belediyelerin hukuki veya cezai sorumlulukları olduğu vurgulandı. 

14 YERİNDEN ISIRILDI

Yayımlanan genelge sonrası da köpek saldırıları haberlerine bir yenisi eklendi. Gaziantep’te minik Asiye’nin başına gelenler bu sefer 43 yaşındaki Ufuk Göçmen yaşadı. Gaziantep’in Merkez Şehitkamil ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Göçmen, 14 yerinden ısırıldı. Göçmen'in sağlık durumunun iyi olduğu, polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

“VÜCUDUNUN HER YERİNDE DİŞ İZİ VAR”

Tedavisinin ardından açıklamalarda bulunan Göçmen, mahalleden tanıdıkları kişiyle tartışma yaşadığı ve tartışmanın devam etmesi sonrası söz konusu kişinin evdeki köpeği kendisinin üzerine saldığını iddia etti. Göçmen, kendi imkanları ile köpekten kurtulduğunu söylerken “Ayağım dikildi, vücudumun her yerinde diş izleri var. Bu başa çıkılacak bir köpek değil. Eğer kendimi kurtaramasam parçalayıp öldürürdü. Bu tür köpeklerin toplatılmasını isteyen bizler yine yetişkiniz, küçük çocuğu ele geçirse öldürür bu tür köpekler. Onun için ne gerekiyorsa yapılsın” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’te bir pitbull saldırısı daha! 43 yaşındaki adam 14 yerinden ısırıldı

Gaziantep’te bir pitbull saldırısı daha! 43 yaşındaki adam 14 yerinden ısırıldı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...