Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 10:35

Esenler’de gaspçı dehşeti: O anlar kamerada

​Esenler’de kuaförden dönen yabancı uyruklu şahıs 6 yerinden bıçaklandı. Telefonunu ve parasını alıp kaçan gaspçının dehşet saçtığı o anlar kameralara yansıdı

Esenler’de gaspçı dehşeti: O anlar kamerada
​Esenler,gasp

Yabancı uyruklu bir kişi kuaförden eve giderken kimliği belirsiz bir vatandaş tarafından yolu kesilecek gasp edildi. Önce telefonunu daha sonrada parasını alarak 6 yerinden bıçakladı. Daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İLK MÜDAHALEYİ ESNAF YAPTI

Gaspçı dehşetine maruz kalan yabancı uyruklu şahsa ilk müdahale çevrede bulunan esnaflar tarafından havluyla yapıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise yaralıya müdahale etti.

Yapılan ilk müdahalenin ardından gaspçı dehşetine maruz kalan şahıs, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

O ANLAR KAMERADA

Esenler’de gaspçının şahsı bıçakladığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, gaspçının yabancı uyruklu şahsın yanına gelerek bıçakladığı, daha sonra birinin araya girmesiyle olay yerinden kaçtığı görülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...