Tgrt Haber
13 Aralık 2021 18:26

Emekli albayın denizde cansız bedeni bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan ve bir süredir kayıp olarak aranan emekli albayın, denizde cansız bedeni bulundu. Vücudunda herhangi bir darp izi olmadığı belirlenen emekli albayın, evine de intihar notu bıraktığı öne sürüldü.

Emekli albayın denizde cansız bedeni bulundu
İzmir,,Karabağlar,,ambulans,,emekli albay,,ceset,

Karabağlar'da bir süredir kendisinden haber alınamayan emekli albayın cansız bedeni, balıkçılar tarafından denizde bulundu. Yaşlı adamın intihar notu bıraktığı iddia edildi.

CANSIZ BEDENİ KIYIYA ÇIKARTILDI

Saat 15.00 sıralarında Balçova ilçesinde bulunan İnciraltı Balıkçı Barınağında denizde yaşlı bir adamın hareketsiz şekilde yattığını gören balıkçılar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaşlı adam deniz polislerince kıyıya çıkartıldı.

Emekli albayın denizde cansız bedeni bulundu

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede yaşlı adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekiplerince yapılan incelemede ise hayatını kaybeden kişinin Hava Kuvvetleri'nden 87 yaşındaki emekli Albay Doğan Perk olduğu tespit edildi.

EVİNDE İNTİHAR NOTU BULUNDU

Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Doğan Perk'in bir süredir kayıp olarak arandığı öğrenilirken, Perk'in evine de intihar notu bıraktığı öne sürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede Doğan Perk'in vücudunda herhangi bir darp izi olmadığı belirlendi.

Emekli albayın denizde cansız bedeni bulundu
Doğan Perk 

Perk'in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...