Tgrt Haber
29 Eylül 2021 15:28

Ankara'da vahşet: Elleri ve ayakları bağlanmış, ağzına havlu tıkanmış halde ölü bulundu

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, yaşayan Erşan Aydemir'den haber alamayan yakınları, genç adamı elle ve ayakları bağlanmış, ağzına havlu tıkanmış halde ölü olarak buldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Ankara'da vahşet: Elleri ve ayakları bağlanmış, ağzına havlu tıkanmış halde ölü bulundu
ankara,erşan aydemir,cinayet

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki evinde yalnız yaşayan Erşan Aydemir'in elleri ve ayakları bağlanmış, ağzına da havlu sıkıştırılmış halde cansız bedeni bulundu.

Bir kargo firmasında görevli 34 yaşındaki Erşan Aydemir'in işe gitmemesi üzerine şüphelenen arkadaşları, Keçiören Atapark Mahallesi'nde yalnız yaşadığı eve gitti. Burada kapıyı uzun süre çalan ancak cevap alamayan arkadaşları, balkondan girdikleri evde karşılaştıkları manzara ile dehşete düştü.

Ankara'da vahşet: Elleri ve ayakları bağlanmış, ağzına havlu tıkanmış halde ölü bulundu

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ VARDI

Vücudunda darp izleri olan Aydemir'i elleri ve ayakları bağlanmış, ağzına havlu tıkanmış halde bulan arkadaşları, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. 112 Acil Servis ekipleri Aydemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Bir kargo şirketinde çalışan Aydemir'in üç ay önce nişanlandığı, nişanlısının Kovid-19 nedeniyle karantinada olduğu öğrenildi. Ailesi Kars'ta yaşayan Aydemir'in kilitli olan ve çilingir tarafından açılan kapısının anahtarı evde bulunamadı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEYE ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Evin bulunduğu binaya giren ve çıkan kişilerin kimliğinin tespiti için çalışma başlatıldı. Aydemir'in cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin arından Keçiören Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...