Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 10:04

Dükkanı soyarken yorulan pişkin hırsız limonata içti

Esenyurt'ta bir börekçiyi soyan hırsız, kasadaki para ve telefonu aldıktan sonra yorulunca üstüne bir de limonata içti.

Dükkanı soyarken yorulan pişkin hırsız limonata içti
esenyurt,hırsız,limonata

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde akılalmaz bir hırsızlık vakası yaşandı. 

Gece geç saatlerde Mehterçeşme Mahallesi'ndeki bir börekçiye bisikletle giden bir hırsız, çevreyi kontrol ettikten sonra cam pervazları kırıp içeri girdi. İçeride dolaşıp kasaya gelen hırsız, bir miktar para ve cep telefonunu aldı. Dükkanda dolaşmaya devam eden hırsız yorulunca dükkandaki limonata makinesinden limonata doldurup adeta keyif yaptı. Pişkin hırsız yaklaşık 15 dakika dinlendikten sonra limonata içtiği bardağı bırakıp dükkandan çıktı. 

Sabah iş yerine gelen dükkan sahibi, soyulduğunu anlayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık anının görüntüleriyle karşılaştı.

"HIRSIZIN RAHATLIĞI İNSANI ŞOKE EDİYOR"

Hırsızlık olayı hakkında konuşan dükkan sahibi Yunus Oğuz, “Olay sabah saat 03.00 sıralarında yaşandı. Güvenlik kameralarından gördüğümüz kadarıyla hırsız bisiklet ile geliyor ve cama yaklaşıyor. Tornavida ile camı bir süre zorlayarak içeriye giriyor. Rahat bir şekilde içeriye giren hırsız kasaya gelerek içerisinden telefon ve bir miktar da para alıyor. Ondan sonra ise pişkin bir şekilde limonatasını alıp içiyor. Bir süre keyif yaptıktan sonraysa bardağı bırakıp kayıplara karışıyor. Artık nasıl bir devre geldiysek hırsızın rahatlığı insanı şok ediyor” ifadelerini kullandı.

İşte güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...