Tgrt Haber
18 Aralık 2021 20:05

Düğünde oynanan oyunda kavga çıktı, polis ayırdı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir düğün salonunda oyun oynarken itişme nedeniyle çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesinin ardından güçlükle sona erdi. Çıkan kavga nedeniyle düğün yarıda kesildi. Kavga anları davetlilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düğünde oynanan oyunda kavga çıktı, polis ayırdı
düğün,,kavga,,cep telefonu,,sakarya,,adapazarı,

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir düğün salonunda, oyun oynarken bir anda çıkan kavga, polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında son buldu. Çıkan kavgada düğün yarıda kesilirken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAVGA NEDENİYLE DÜĞÜN YARIDA KALDI

Adapazarı ilçesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda, düğünde oyun oynanırken itişme meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Kısa sürede yerini kavgaya bırakan tartışma sonrasında düğün yarıda kesildi.

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Olayı güçlükle ayıran ekipler, kavgaya sebep olan kişileri ifadelerini almak için polis merkezine götürdü.

KAVGA ANLARI SANİYE SANİYE KAMERADA

Öte yandan düğünde yaşanan kavga, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, düğün salonu içerisinde çıkan kavgayı vatandaşların ayırmaya çalışması ve tartışma sebebiyle çıkan kavgada tarafların birbirlerine vurması yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...